Fristende dumplings med storfe og løk fra Dumpling Queen.
- 15 stk.
- Bærekraftig og miljøvennlig asiatisk dumplingboks
- Smak av storfe og løk
Nøye utvalgt storfekjøtt og løk har blitt benyttet i disse dumplingsene for å skape best mulig smak for deg.
Dumpling Queen er en merkevare grunnlagt av Autumn som tilbyr den første bærekraftige og miljøvennlige asiatiske dumplingsboksen i Norge (dumpling = fylte pastaboller).
Inspirert av kjære barndomsminner med familien og hennes kjærlighet for å spre glede og trøst, tilbyr Autumn med sin Dumpling Queen en overlegen dumpling-opplevelse og har fått anerkjennelse fra flere toppkokker.
Matlagingstrinn:
1. Ha et tynt lag med matolje på en non-stick stekepanne og legg frosne dumplings på pannen. Bruk middels varme på stekeplaten.
2. Stek dumplingsene til de har får en gyllenbrun farge. Hell i ca 250 ml vann og dekk stekepannen med lokk, la det koke i ca 5 minutter på høy varme.
3. Ta av lokket og kok ytterligere 2-3 minutter til det ikke er mer vann i bunnen av stekepannen og dumplings er blitt gyllen og sprø.
4. Ta ut dumplingsene med stekesiden opp, klar til servering