Clearspring agar flak 28 g

Clearspring agar flak 28 g

Clearspring agar flak 28 g
Varenr.
5021554000884

CLEARSPRING

Lager
På lager
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Ja
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Næringsinformasjon:
Fiber 85 g

Tilberedning: Vi anbefaler følgende forhold: en toppet spiseskje agarflak med 250 ml væske. Hvis væsken som brukes er syrlig, vil flere agarflak være nødvendig.

Dryss over væsken i en kjele før oppvarming. Varm opp uten å røre, la det deretter småkoke i 3-5 minutter, rør av og til, til flakene er oppløst. Hell i en form og avkjøl for å stivne.
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Clearspring Agar Flakes, kjent som "Kanten" på japansk, er en høykvalitets vegetarisk alternativ til gelatin.

 

  • Bruk i desserter og gele
  • Kilde til fiber
  • Nøytral på smak
  • Produsert på tradisjonell metode
  • Vegansk

 

Kan brukes i desserter og gelés. Agarflak er tradisjonelt laget av sjøplanter i Japan og har en nøytral smak, er fri for bleking og mykgjørende midler.

 

I dag lages nesten all kommersiell agar-agar ved å bruke svovelsyre for å løse opp stivelsen, og kjemiske blekemidler og fargestoffer for å nøytralisere fargen og smaken til sjøplantene. Noen få små håndverksprodusenter, som familien som lager Clearspring Agar Flakes, bruker imidlertid fortsatt den tradisjonelle langsomme metoden.

Næringsinnhold per 100 g