SukrinSirup er en sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri.
- 50% av kaloriene sammenlignet med honning og sirup
- Glutenfri
- Prebiotisk
- Tannvennlig og blodsukkervennlig
- Under 2% sukkerarter
Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.
Slik bruker du SukrinSirupBruk SukrinSirup som topping over yoghurt, pannekaker, iskrem, desserter, bær, cottage cheese, grøt, o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging.
SukrinSirup er kjempefin å bruke i kjeks og cookies for å få det deilige resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er den perfekt i hjemmelagde barer – den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.