SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri.
- Under 2% sukkerarter
- Blodsukkervennlig og tannvennlig
- Glutenfri
- Kun 50% av kaloriene sammenlignet med honning og sirup
- Prebiotisk
Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.
SukrinSirup erstatter FiberSirup
SukrinSirup Gold kan erstatte både FiberSirup Gold og Clear i oppskrifter. Den har samme søthetsgrad som FiberSirup Gold, og er derfor noe søtere enn FiberSirup Clear.
Slik bruker du SukrinSirup
Bruk SukrinSirup Gold som topping over yoghurt, cottage cheese, grøt, pannekaker, iskrem, desserter, bær o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging. Bytt f.eks ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger.
SukrinSirup er også spesielt fin å bruke i kjeks og cookies for å få det perfekte resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er SukrinSirup et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber.
Her er en standard basisoppskrift for proteinbar laget med SukrinSirup. Til 2 barer trenger du:
60 g (4 ss) SukrinSirup
35 g (4 toppede ss) myseproteinpulver i ønsket smakVarm SukrinSirup i mikrobølgeovn på full styrke i 20 sekunder (alternativt i en kjele på ovnen) til sirupen er helt flytende i konsistens. Tilsett proteinpulver. Bland godt med en gaffel/skje til en fast konsistens. Kna deigen litt med hendene og form til barer. La barene stivne i ca 10 minutter i kjøleskap før de spises. Hvis du dypper barene i smeltet, Sukrinsjokolade, blir de ekstra gode.
SukrinSirup er genial å kombinere med andre søtstoffer; den maskerer eventuelle bismaker, og booster søtsmaken. Den vil for eksempel dempe en eventuell kjøling i Sukrin.