Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg.
- 1 g karbohydrater per skive
- 3 x så mye kostfiber per skive som vanlig brød
- 36% mindre kalorier og 94% færre karbohydrater enn i vanlig brød
- Enkelt å lage, ingen elting eller heving
- Metter lengre
- Uten gluten, melk og gjær
Med sunnere Fiberbrød kan du bake ditt eget fiberbrød helt uten gluten, melk og gjær.
Enkel tilberedning – ingen elting eller hevingBrødmiksen skal kun blandes med vann, svelle i noen minutter, formes ut og stekes på en bakepapirkledd stekeplate. Brødet er saftig og godt, smuler ikke og holder seg ferskt i flere dager. Det egner seg også svært godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.
Tilberedning
Sett stekeovnen på 175 grader.
Bland posens innhold med 3 dl vann.
Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
Stek brødet i ca. 60-70 minutter på nederste rille.
Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.