Sukrin Fiberbrød 250g

Sukrin Fiberbrød 250g

Sukrin Fiberbrød 250g
Varenr.
7090017540609

SUKRIN

Lager
På lager
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg.

 

  • 1 g karbohydrater per skive
  • 3 x så mye kostfiber per skive som vanlig brød
  • 36% mindre kalorier og 94% færre karbohydrater enn i vanlig brød
  • Enkelt å lage, ingen elting eller heving
  • Metter lengre
  • Uten gluten, melk og gjær

 

Med sunnere Fiberbrød kan du bake ditt eget fiberbrød helt uten gluten, melk og gjær.


Enkel tilberedning – ingen elting eller heving
Brødmiksen skal kun blandes med vann, svelle i noen minutter, formes ut og stekes på en bakepapirkledd stekeplate. Brødet er saftig og godt, smuler ikke og holder seg ferskt i flere dager. Det egner seg også svært godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Tilberedning
  • Sett stekeovnen på 175 grader.
  • Bland posens innhold med 3 dl vann.
  • Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
  • Stek brødet i ca. 60-70 minutter på nederste rille.
  • Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.
  • Næringsinnhold per 100 g