Kan vi friste med en fløyelsmyk og luftig sjokolademousse uten tilsatt sukker? Sukrin Chocolate mousse er et perfekt alternativ for deg som vil kose deg med en deilig dessert både til hverdag og fest.
- Luftig og kremet konsistens
- Kun 85 kalorier per porsjon
- Naturlig søtet med Sukrin og stevia
- Uten tilsatt sukker
Moussen har en fyldig smak av sjokolade, og selv om den har lite kalorier, gir den ikke følelsen av en lavkaloridessert – den er mektig, og smaker rett og slett ‘syndig godt’.
Sukrin Chocolate mousse skal bare blandes med 2 dl lettmelk, mikses kraftig i 3-5 minutter og stå i kjøleskapet i minst en time før den nytes. Den smaker veldig godt som den er, men om du vil kan du gjerne tilsette sjokoladebiter, hakkede nøtter eller friske bær.
Det går også fint an å lage moussen med soyamelk, havremelk, mandelmelk og liknende alternativer. En pakke Sukrin Chocolate mousse gir 4 porsjoner.
Andre oppskrifter:
Sukrin Chocolate mousse fungerer glimrende som fyll i kaker. Hvis den mikses med 2 dl fløte vil den få konsistens som smørkrem.
Moussen kan også tilberedes som iskrem. Da anbefaler vi å bruke 1,5 dl H-melk, mikse kraftig i ca 3 minutter, og la stå i fryseren i ca 4 timer.