Gry Hammer glutenfri surdeigsstrater 40 g

Gry Hammer glutenfri surdeigsstrater 40 g

Gry Hammer glutenfri surdeigstarter 40g
Varenr.
7090048070281

GRY HAMMER

Lager
På lager
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Ja
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Glutenfri surdeigstarter basert på rismel og vann.

 

  • Basert på glutenfritt mel
  • Glutenfri
  • Økologisk

 

Med denne posen kan du lage din egen boblende glutenfrie surdeigsstarter. Følg fremgansmåten under for å lage din egen startkultur. Når den er vpknet til live, kan du bruke den til allverdens surdeigsbakst. Korn, nøtter og frø blir lettere å fordøye, og baksten gir smaksrike opplevelser.

 

Tilberedning

Dag 1:

  • 75 g glutenfritt mel
  • 75 g vann
  • Startkultur

Bland godt med enskje i et glass. Sett lokk på glasset, men pass på at det ikke dannes for mye trykk i glasset. La det stå i romtemperatur i 24 timer.

 

Dag 2: Rør inn nye 75 g glutenfritt mel og 75 g vann og la det stå i nye 24 timer med lokk, i romtemperatur.

 

Dag 3: Ser du små bobler? Da har du vekket de gode bakteriene til live.

Kast 150 g av startkulturen og mat igjen med 75 g glutenfritt mel og 75 g vann i 3 - 4 timer, før du skal bake med den. La det stå i romtemperatur.

 

Tips: Ser du fortsatt ikke små bobler etter 3 dager? Fortsett å mate en dag eller to ekstra, så skal du se at den blir full av liv!

 

Næringsinnhold per 100 g