Ferment Red Reishi - 11 ulike stammer av melkesyrebakterier
- Adaptogen
- Melkesyrebakterier
- Norsk produsent
- Upasteurisert
- Økologisk
En fermentert drikk med et mangfold av melkesyrebakterier og soppen Red Reishi.
Red Reishi er dobbelt ekstrahert og fermentert for å få de gode virkestoffene med i produktet.
Soppen er også en kraftig antioksidant som er kjent for å virke regenererende og vitaliserende.
Soppen anses som et adaptogen. Dette betyr at den er generelt styrkende og kan bidra til å opprettholde kroppens motstandskraft mot stress.
Ferment er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av vitkige tarmflorabakterier.
Familien Nordquist har fermentert produkter til mennesker, dyr og planter siden 2000. De holder til i Sør-Odal kommune.
Deres intensjon er å være en bidragsyter til bedre helse og miljø ved å lage produkter som inneholder et mangfold av gode melkesyrebakterier og gode økologiske råvarer.