Nordquist Ferment Red Reishi 0,5L

Nordquist Ferment Red Reishi 0,5L

Ferment Red Reishi 0,5L
Varenr.
7090006071015

FERMENT

Lager
På lager
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Ja
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Næringsinformasjon:
Ta 1-2 spiseskjeer (15-30 ml) til mat, gjerne 3 ganger om dagen.

Mange foretrekker å begynne med 1 teskje for å venne magen til melkesyrebakteriene.
Inntaket kan økes om ønskelig. Blandes i væske eller tas direkte.

Oppbevares i romtemperatur, unngå sollys.
Etter åpninge oppbevares flasken i kjøleskap og brukes innen 3 mnd.
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Ferment Red Reishi - 11 ulike stammer av melkesyrebakterier

 
  • Adaptogen
  • Melkesyrebakterier
  • Norsk produsent
  • Upasteurisert
  • Økologisk
 

En fermentert drikk med et mangfold av melkesyrebakterier og soppen Red Reishi.
Red Reishi er dobbelt ekstrahert og fermentert for å få de gode virkestoffene med i produktet.
Soppen er også en kraftig antioksidant som er kjent for å virke regenererende og vitaliserende.

Soppen anses som et adaptogen. Dette betyr at den er generelt styrkende og kan bidra til å opprettholde kroppens motstandskraft mot stress.

Ferment er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av vitkige tarmflorabakterier.

 

Familien Nordquist har fermentert produkter til mennesker, dyr og planter siden 2000. De holder til i Sør-Odal kommune.
Deres intensjon er å være en bidragsyter til bedre helse og miljø ved å lage produkter som inneholder et mangfold av gode melkesyrebakterier og gode økologiske råvarer.

Næringsinnhold per 100 g